torsdag 22. januar 2009

Paradise lost 2


Store forandringer er iferd med å skje på øya. Det bygges bl. a. 2 store nye resorter på nordøst siden av øya. Her finnes det idag noen hus som det bor fiskere i, men snart vil de være drevet vekk. Den ene resorten begynner å ta form og her er luksus i lange baner, svære bugalower, gigantisk resturant og hva mer som vil komme vet jeg ikke. Den andre resorten er såvidt påbegynnt, palmer er hugget, stranden er ryddet og snart tar byggingen til. Set blir sikkert flott.

Vi har så langt truffet mange hyggelige mennesker her på øya, og vi har funnet vår stampub. En liten bar med fast klientell drevet av 2 engelskmenn, Steve og Alex. Vi er innom der hver dag for en øl og litt sladder. Vi har blitt kjent med flere utlendinger som besøker øya gjevnlig og de er alle opptatt av hva som kommer til å skje her.

Igår var vi på dykke tur til nasjonalparken like utenfor Koh Maak. Så fantastisk utrolig vakkert. masse fisk, koraller, kråkeboller og en rokke fikk vi sett. dykketuren tok helt knekken på oss så igår gikk vi til sengs tidlig.

Vi tar en tur tilbake til Koh Chang om et par dager, så følg med.

Geir, Hanne og Fredrik

1 kommentar:

  1. Gratulerer så mye med dagen, kjære Hanne. Må jo skrive her også....alle kanaler må brukes på en sådan dag ;0) Flott og kunne følge dere på reisen...kjenner nesten litt sol og varme...men kommer fort på at det er hvitt og minus grader utenfor døren her. Noe som heller ikke gjør noe :0) Take care. Klem Bente

    SvarSlett