mandag 12. januar 2009

Paradise here we are.

Beklager så mye for dette lange oppholdet fra bloggskrivingen. Internetttillgangen på Koh Chang var ikke mye å skryte av. Oppholdet derimot, var veldig bra. Vi har vært der i 6 dager etter sykehus oppholdet. Vi har solt oss, spist mye god mat, vi har ridd på elefanter og badet med dem og vi har blitt underholdt med flammeshow av høy kvalitet.
Koh Chang er en veldig flott øy med mange aktiviteter: dykking, elefantridning, miniflyflyvning, trekking i jungelen, båtturer, fisketurer o.s.v. Alt er veldig greit i Thailand, no worries. Maten var utrolig bra her også, og billig.

Vi har nå kommet til  Koh Maak, hvor vi skal være de neste 2 og en halv mnd. Her er livet utrolig avslappet. Vi kom med speedboat til øya, ble sluppet av på stranda (ingen brygge) til musikk av Bob Marley, rett ved en Cafe drevet av noen rastafolk. Hippie heaven. Vi har en trivelig liten bungalow 10 m fra havet og ser solnedgangen hver kveld. Vi er ikke plaget av småkryp og temperaturen er veldig behagelig 28 - 30 grader og litt vind. Folk er stort sett veldig imøtekommende og de smiler mye.  Her er det mange svensker og Fredrik har alt fått en kompis, Noel.
Jeg har truffet mine oppdragsgivere og vi har snakket litt om livet på øya, fremtiden og hva de ønsker av meg. De vil at jeg skal dokumentere livet på øya slik det er idag. Alt dette vil forsvinne i løpet av et par år. Utviklingen går enormt fort. Jeg skal portrettere folk og det daglige livet på øya. Jeg er den første som deltar i deres program, men får snart selskap av en japaner.
Dagen vi kom var det en stor festival på øya så alle resturanter var stengt og eneste mulighet for fór, var på festivalen. Vi kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Koh Maak Relations Festival 2009. Masse god mat, blandet underholdning og mye folk med store smil fylte brygga. Utrolig bra.

Vi begynner så smått å tilpasse oss dette livet i rolig tempo og eventyret er så vidt igang. 2 og en halv mnd til. Vi tar virkelig bare en dag av gangen

Sawaat Dee Krap

Geir Hanne og Fredrik.

1 kommentar:

  1. Hei alle! Godt nytt år til dere alle! Ikke noe særlig misunnelig når jeg leser på bloggen deres! Her sitter vi i noen få pluss grader, den lille snøen som var her er borte, og Lisa har masse masse vannkopper!

    Bra at de tok så godt vare på Fredrik på sykehuset! Godt å vite at man har er helsevesen som funker når man er på tur!

    Vi hadde en flott jule og nyttårs feiring på fjellet med familie og venner, men etter det har det bare vært jobbing og vannkopper!

    Kos dere masse, det stedet deres høres helt fantastisk ut!

    Klem fra Lisa, marit og Bjørnar

    SvarSlett